Για τα αδέσποτα του Βόλου

10743644_1503141503271843_1682913612_n
Η λέξη αδέσποτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με θετική χροιά. Αδέσποτος είναι αυτός που ζει από τον εαυτό του για τον εαυτό του, δεν ακολουθεί τις κοινωνικές νόρμες, δεν αναγνωρίζει πρότυπα και αδιαφορεί για οτιδήποτε ανώτερο. Είναι ένα προνόμιο που ο καθένας μας έχει χάσει προκείμενου να επιβιώσουμε σε μια καλά οργανωμένη κοινωνία βυθισμένη στη κανονικότητα. Ένα προνόμιο που μερικά μόνο “αδάμαστα” ζώα έχουν καταφέρει και κρατούν ακόμα, κάτι που τα τσιράκια της δημοκρατίας αποφάσισαν ακόμα μια φορά να στερήσουν. Μέτα από απόφαση του νέου δημάρχου του Βόλου την Κυριακή 19/10 το σχέδιο εκκαθάρισης της πόλης από αδέσποτα-επικίνδυνα σκυλιά τίθεται σε εφαρμογή. Πρόκειται για ακόμα μια γνωστή τακτική των κράτιστων και των εκάστοτε παρατρεχάμενων τους, να αιχμαλωτίζουν ότι χαλάει τη βιτρίνα μιας κοινωνίας βουτηγμένης σε καθαρτικό υψηλής πυκνότητας, μιας κοινωνίας όπου ο,τι δεν αποστειρώνεται, φυλακίζεται. Πρόκειται για μια ακόμα μεθόδευση που αποσκοπεί στην προβολή της “ευαίσθητης” πλευράς ενός κράτους πρόνοιας δημιουργώντας χώρους “φιλοξενίας” για να στοιβάξει τα κομμάτια που δεν ταιριάζουν σ αυτό, κάτι που χρησιμοποιείτε ακατάπαυστα από το κράτος σε διάφορα κοινωνικοπολιτικά κομμάτια όπως μετανάστες, οροθετικές, αναρχικοί/ες κλπ.
Δεν τρέφουμε αυταπάτες όπως ποτέ άλλωστε. Δεν πιστεύουμε ότι τα σκυλιά που αιχμαλωτίστηκαν ή θα αιχμαλωτιστούν θα ζήσουν μια ζωή χάριτος αλλά το ακριβώς αντίθετο. Πως άλλωστε θα γινόταν αυτό αφού δεν είναι πια ελεύθερα. Αντιθέτως θα ζουν σε κλουβιά ενώ κάνεις δεν αποκλείει και την ευθανασία ειδικά στα πιο ατίθασα και ενοχλητικά και τέλος ακόμη και σ’ αυτά που περισσεύουν, όταν θα υπερκορεστεί η διαθέσιμη μάντρα.
Η νοοτροπία του εγκλεισμού είναι βαθειά ριζωμένη μέσα στα άρρωστα μυαλά σας άλλα βάλτε καλά στο νου σας ότι κανένας “αδέσποτος” δεν φυλακίζεται, κανένα αδέσποτο δεν αιχμαλωτίζεται.

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

Θιασώτες της Δυσνομίας

adespota (Το κείμενο σε μορφή pfd)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *